Dit krijg je vaak extra wanneer je refurbished koopt

Jij bent van plan om een refurbished aankoop te doen? Een refurbished dealer strooit vaak met gratis services. Je vindt ze allemaal in deze blog.

Jij koopt een duur product, maar omdat het tweedehands is mag je er eigenlijk niet te veel van verwachten. Behalve wanneer het gaat om refurbished producten. Omdat deze volledig zijn nagelopen door de dealer gaat hij ervan uit dat het een goed product is. Om deze reden hebben ze een aantal gratis services die ze bij iedere klant aanbieden. Dit gaat van een gratis levering tot een gratis retourverzending wanneer je niet tevreden bent. Maar ook de aansluiten en het omwisselen van een product zijn allemaal gratis services die normaal gesproken horen bij een goede refurbished dealer. Bekijk hier waarom.

Gratis levering

Wist je dat je vaak een gratis levering kan verwachten wanneer je refurbished producten koopt? Dit omdat bijvoorbeeld een outlet Amerikaanse koelkast nog steeds behoorlijk wat kan kosten. Omdat de kosten voor het product al hoog zijn hebben ze als extraatje voor de consument gratis levering toegevoegd. Jij hoeft dus alleen online te bestellen en de dealer doet voor jou de rest. Dit zelfs tot aan de installatie aan toe.

Gratis retour

Ben jij niet tevreden met je product? Dan is er vaak een goede mogelijkheid om gratis retourverzendingen af te spreken. Bij een gratis retourverzending zal de dealer de wasmachine of de vaatwasser weer bij jou thuis ophalen. Je hebt als consument namelijk altijd een herroepingsrecht. Dit betekent dat je altijd een stapje kan terugzetten wanneer je dat wil.

Gratis omwisselen

Heb je een refurbished product in huis, maar wil jij nu toch iets anders? In veel gevallen kan je gratis het product laten omwisselen. Stel jij hebt een inbouw vaatwasser, het is dan veel gedoe om deze uit de keuken te halen. Maar bij de meeste refurbished dealers zorgen zij ervoor dat dit voor je gebeurt. Heb jij een goed product en wil je deze omruilen dan kan het zelfs zo zijn dat je nog korting krijgt.

Gratis aansluiten

Nu komt het aan op de aansluiting. Bij een koelkast is dat niet zo moeilijk, maar stel dat jij een wasmachine of een inbouwvaatwasser wil kopen dan zal dat toch een stuk ingewikkelder gaan. In dit geval heb je gelukkig een gratis aansluitservice. Zo komt er een installateur bij je langs die het product als het moet zelfs naar de derde verdieping brengt om hem volledig te installeren. Zorgeloos genieten dus.

Gratis Service

Als laatste in deze lijst komt natuurlijk de service. Want dat mag je wel verwachten wanneer je een duur product haalt. Heb jij bijvoorbeeld vragen dan moet je altijd terecht kunnen bij de klantenservice. In veel gevallen is dit goed geregeld en word je altijd naar tevredenheid geholpen. Ook wanneer jij met problemen zit wanneer jij je koelkast al in huis hebt staan zullen ze je altijd naar alle tevredenheid proberen te helpen.

 

Ook interessant voor u