Het verschil tussen paddos en truffels

Veel mensen vragen zich af, wat is nu eigenlijk het verschil tussen truffels en paddos. Omdat zo veel mensen zich dit afvragen hebben wij het antwoord opgezocht. Je vindt het hieronder.

Er zijn een aantal verschillen tussen paddos en truffels. Als we kijken naar waar ze groeien dan zien we dat paddos boven de grond uit groeien en dat truffels onder de grond groeien. Daarnaast zijn truffels meer knollen en paddos zijn paddestoelen. Voor de rest hebben paddos vaak een sterker effect dan truffels. Paddoskopen kan niet in Nederland, maar je kan wel paddokweeksetjes kopen. Dan heb je uiteindelijk toch paddos in huis. Er zitten dezelfde werkzame stoffen in paddos en truffels, dus daar zit geen verschil tussen.

Verschil in visueel effect tussen paddos en truffel

Van paddos en truffels kan je gaan trippen. Zo kan je de werkelijkheid anders beleven. Vaak gaat dit gepaard met kleuren en andere vormen. Maar soms kan je ook waanbeelden zien. Dit gaat samen met geluiden die je harder of zachter zal horen. Dit komt door de werkzame stoffen psilocybine en psilocine. Er zijn veel verschillende soorten truffels en paddos. Zo heb je hollandia truffels, maar ook atlantis truffels. De mate waarin je truffels inneemt zal een verschil maken in je beleving en de heftigheid waarin je jouw trip zal ervaren. Neem niet te veel, want een badtrip kan heel vervelend zijn.

Truffels zijn legaal

In Nederland mogen truffels legaal verkocht worden. Deze worden verkocht bij de smartshop en online. Hier wegen ze de truffels af en krijg je ze in een net bakje. Zowel online als bij de smartshop kunnen ze je ook tips geven over gebruik en welke truffels voor jou geschikt zijn. Paddo kweeksetjes kan je ook online kopen of bij de smartshop. Paddos zelf kan je niet zo kopen, deze vallen namelijk onder de opiumwet.

Paddos zijn illegaal

Zodra een paddo boven de grond uit komt mag je in Nederland geen paddos kopen. Dit heeft te maken met veel incidenten voornamelijk met toeristen. Zij onderschatten de werking van paddos en dit heeft zelfs tot dodelijke slachtoffers geleid. De risico’s op een incident bij paddos zijn groter wanneer je een psychische aandoening hebt. Lees hier een artikel over dit verbod in Nederland.

Ook interessant voor u