Ronaldo: vermogen, hoeveel verdient deze voetballer?

Cristiano Ronaldo is een sporter met een zeer hoog inkomen. Hij is een wereldster welke veel geld verdient. Toen hij bij Real Madrid speelde (hij speelt inmiddels bij Juventus) verdiende hij maar liefst 83.2 miljoen euro. Het is zoveel geld, dat hij iedere seconde op het terras een nieuw biertje kan bestellen. Natuurlijk drinkt hij niet zoveel. Hij heeft een hoog salaris en krijgt daarnaast ook nog volop bonussen en sponsordeals.

De sponsor deals

Hij heeft ruim 21 miljoen bij mogen schrijven door sponsordeals. Hij is gesponsord door Herbalife, Nubia, PokerStars, Tag Heuer, Sacoor Brother, Nike en ook Monster en Xtrade. Het is een breed scala aan sponsors welke hij heeft.

Zijn eigen bedrijf CR7

CR7 staat voor Cristiano Ronaldo met rugnummer 7. Zijn eigen bedrijf heet CR7 en heeft een onderbroeken- en schoenenlijn. Het bedrijf is goed voor zes tot negen miljoen euro aan omzet ieder jaar. Hij investeert ook in hotels. Hij heeft in Pestana Hotels geïnvesteerd. In Lissabon komt er ook één met de naam Pestana CR7. Hij bouwt continu aan zijn imago om het bedrijf te laten groeien. Hij heeft veel kansen met zijn bedrijf.

Zijn totale inkomen per jaar, week, uur en seconde

Hieronder een overzicht van wat hij verdient.

Cristiano Ronaldo verdient € 83,2 miljoen per jaar
Cristiano Ronaldo verdient € 6,9 miljoen per maand
Cristiano Ronaldo verdient € 1,6 miljoen per week
Christiano Ronaldo verdient € 230.000 per dag
Cristiano Ronaldo verdient € 9.500 per uur
Cristiano Ronaldo verdient € 158 per minuut
Christiano Ronaldo verdient € 2,64 per seconde

Ook interessant voor u