Wat is een hotel chique badkamer

Hotel chique badkamers worden steeds populairder. Deze badkamers geven je het gevoel alsof je in een luxe hotelkamer in bad ligt, maar dan in je eigen huis. We snappen daarom ook wel dat steeds meer mensen voor deze badkamerstijl kiezen. Je leest hieronder meer over hotel chique badkamers.

De kenmerken

Deze badkamerstijl kenmerkt zich voornamelijk om de luxe sfeer en uitstraling. Waar bij veel badkamerstijlen vooral het sanitair en de meubels een belangrijke rol spelen, gaat het hier voornamelijk om de bekleding van de wanden. Je zult in een hotel chique badkamer niet snel een eenvoudige tegelcombinatie tegenkomen. Er wordt vaak gekozen voor kleur, prints en gewaagde combinaties. Denk bijvoorbeeld aan blauw marmerlook gecombineerd met donkere tegels. Daarnaast zijn goudkleurige elementen een heel belangrijk kenmerk. Deze komen in vrijwel alle hotel chique badkamers terug.

Samenstellen hotel chique badkamer

Een hotel chique badkamer samenstellen kan best lastig zijn. Je wil dat de ruimte luxe en gewaagd is, zonder dat het druk oogt. Begin daarom met het uitkiezen van de tegels. Deze bepalen voor een groot deel de sfeer. De kleuren die je voor de tegels hebt uitgekozen, kun je in andere elementen laten terugkomen. Heb je bijvoorbeeld voor groen marmerlook gekozen? Laat dit dan terugkomen in je badmeubel of waskom. Als je kiest voor een donkere tegelcombinatie, dan combineert dit juist weer prachtig met licht sanitair. Door donker met licht en gewaagde met rustige elementen te combineren, zorg je voor de balans.

Combineren badkamerstijlen

Hotel chique is een prachtige badkamerstijl, maar vaak wordt er een combinatie gemaakt van verschillende badkamerstijlen. De meest voor de hand liggende combinatie is een hotel chique badkamer met luxe elementen. Maar je kunt ook een combinatie maken met de moderne stijl door bijvoorbeeld voor zwarte elementen te kiezen. Zo zijn er verschillende combinaties mogelijk. Op onze website, sani4all.nl, lichten we de meest populaire badkamerstijlen voor je uit. Je kunt ze dus met elkaar vergelijken en ontdekken welke combinatie het beste bij jou past.

Direct de scherpste prijs

Ben je na het lezen helemaal enthousiast geworden over een hotel chique badkamer? Kom dan eens naar een van onze sanitairwinkels om je te laten inspireren. Heb je een badkamer gezien die bij je past? Dan maken onze adviseurs een 3D-ontwerp voor je. Als je tevreden bent met het ontwerp, dan bieden we je een offerte aan met daarin direct de scherpste prijs. Bij Sani4All houden we niet van kleine lettertjes of adders onder het gras. Wij gaan voor eerlijkheid en transparantie!

Ook interessant voor u