Het organiseren van een te gek voetbalfeest! 

Misschien ken je de feesten en partijen van vroeger nog wel; een verkleedfeest op de voetbalclub waar de avond centraal staat om het meezingen van goude oude hollandse hits én een paar biertjes (te veel). Hoewel Nederland in mum van tijd veranderd en ontwikkelt, zullen sommige dingen altijd hetzelfde blijven; voetbalfeesten zijn en blijven altijd in trek! Dus, kies een datum, verzin een thema en koop de benodigdheden in en organiseer een té gek feest voor alle leden van jouw club! Hoewel… makkelijker gezegd dan gedaan; er zijn natuurlijk een aantal dingen waar je rekening mee dient te houden alvorens het opzetten van een voetbalfeest! Lees snel met ons mee.

Ben je 18+?

De derde helft van jongens onder de achttien mag niet uit bier bestaan, dus dan mag een voetbalfeest op zaterdagavond dat ook niet… Zorg er daarom voor dat je werkt met bandjes; het kan erg lastig zijn om puberende jongens en meiden qua leeftijd uit elkaar te houden, want is iemand nou wel of niet achttien? Vraag bij het naar binnengaan van de gasten om hun ID als je het niet vertrouwd, en zorg ervoor dat de bandjes verschillende kleuren hebben! 

Het feest vindt plaats in de kantine! 

Eén van onze grootste tips; zorg ervoor dat je van te voren het lichtplan van de voetbalclub goed afstelt. Natuurlijk is het bij het begin van het feest (wanneer iedereen aankomt en buiten is) verstandig om de lichten rondom de voetbalvelden aan te laten, echter, zodra het feest goed en wel van start is, zouden wij aanraden om ervoor te zorgen dat het licht gedimd wordt rondom de velden. Zo voorkom je namelijk dat jongens of meisjes richting de velden gaan, daar gaan feesten of vernielen en er de daaropvolgende zaterdag geen potje voetbal gespeeld meer kan worden! Voor je het weet moet je nieuwe dugouts voor het voetbalveld aanschaffen… zit je net niet op te wachten! 

Een goodiebag!

Hoe leuk is het om de gasten op het voetbalfeest te bedanken voor het komen door ze een leuke goodiebag te geven? Jullie club heeft vast een aantal sponsors waar je bijvoorbeeld afspraken mee kan maken; het laten bedrukken van een sportbandje bijvoorbeeld! Zo krijgen de sponsors meer aandacht en maak je je gasten blij met nieuwe attributen voor het voetballen; een win-win dus! Tip: zorg er voor dat de goodiebags niet té groot zijn; anders is het natuurlijk lastig vervoeren op de fiets! 

Ook interessant voor u