Lasergamen voor iedereen: Een gids

Laser tag is een geweldige manier om wat plezier te hebben en wat beweging te krijgen! Of het nu gaat om een teamuitje, kinderfeestje of vrijgezellenfeest, lasergame kan een onderhoudende en spannende activiteit zijn. Maar wat is lasertag precies? En hoe speel je het spel? Lees verder voor een snelle gids over hoe je lasergame speelt!

Wat is lasertag?

Lasertag is een spel waarbij spelers met infraroodgeweren schieten op sensoren op de vesten van hun tegenstanders. De sensoren houden elke treffer bij en tellen de scores aan het eind van het spel. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te scoren door je tegenstanders te “taggen” met je infrarood pistool. Het is een leuke en actieve manier om tijd door te brengen met vrienden of familie!

Hoe speel je lasertag?

De regels van laser tag variëren afhankelijk van waar je speelt, dus controleer de specifieke regels van de faciliteit die je van plan bent te bezoeken. Over het algemeen zijn er echter twee manieren om te spelen: Capture the flag modus en deathmatch modus. Bij het veroveren van de vlag proberen teams elkaars vlaggen te veroveren terwijl ze hun eigen vlag verdedigen tegen de tegenstanders. In de deathmatch-modus proberen spelers gewoon zoveel mogelijk punten te halen door hun tegenstanders neer te schieten. Zoek jij naar een uitdagende plek om lasertag te spelen? Neem dan een kijkje bij Bubbelbal en kijk waar jij kan lasergamen!

Veiligheidstips voor Laser Tag

Zoals bij elke fysieke activiteit moet veiligheid de hoogste prioriteit hebben bij het spelen van lasergame. Zorg ervoor dat alle spelers een veiligheidsbril dragen en dat alle uitrusting goed onderhouden en in orde is voordat je begint te spelen. Wees je bewust van je omgeving en zorg ervoor dat niemand tijdens het spelen te dichtbij komt, zodat niemand gewond raakt. Het is ook belangrijk om te onthouden dat lasertag guns nog steeds verwondingen kunnen veroorzaken als ze niet goed worden gebruikt, dus volg altijd alle instructies van het personeel van je faciliteit op. 

Wanneer moet je Laser Tag spelen? 

Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit voor je volgende vrijgezellenfeest of kinderverjaardag, lasertag is altijd een spannende optie. Laten we eens kijken naar enkele gelegenheden die zich uitstekend lenen voor het spelen van lasertag. Het spel lasergamen is een geweldige manier om samen te komen met vrienden en familie voor wat gezonde competitie.

Teambuilding

Teambuildingactiviteiten zijn belangrijk voor bedrijven als ze de productiviteit willen verhogen en de samenwerking tussen werknemers willen bevorderen. En wat is een betere manier dan lasergamen? Het spelen van een intens spel lasergame kan werknemers helpen om samen te werken aan gemeenschappelijke doelen, terwijl ze er veel plezier aan beleven!  

Vrijgezellenfeest 

Als je verantwoordelijk bent voor de organisatie van het vrijgezellenfeest van je beste vriend, waarom overweeg je dan niet om iedereen uit te nodigen voor een spelletje lasergame? Het kan heel vermakelijk en competitief zijn, terwijl het ook voor veel gelach zorgt. Een vrijgezellenfeest bij Bubbelbal is altijd een geslaagd plan!

Ook interessant voor u