Led Strip Action, Aldi, Lidl & Meer goedkope opties

Wanneer jij in het donker thuis zit wil je natuurlijk lekker een lichtje aan kunnen zetten. Het liefst bespaar je ook nog een beetje energie en moet het gezelligheid creëren. Wanneer jij kiest voor ledverlichting, kies je automatisch voor een duurzame lamp waarmee je overwegend goed wat geld bespaart op je energierekening. Maar ken jij ook al de strips die je kan opplakken waar je maar wil? In deze blog vertellen wij er meer over.

Ledstrips zijn steeds populairder. Je kan ze dan ook overal opplakken waar jij maar wil. Dit maakt het enorm makkelijk om overal in huis een gezellige sfeer te creëren. Zo kan je tegenwoordig kiezen voor ledstrips met verschillende kleuren en kan je kiezen voor simpele ledstrips met verschillende warmtestanden. Omdat er zo veel verschillende ledstrips zijn hebben wij een aantal goede en goedkope ledstrips op een rijtje gezet.

Action Led strip

Bij de Action heb je gemakkelijke ledstrips die je overal op kan toepassen. Inmiddels weet je natuurlijk wel dat je bij de Action nooit te veel betaald en dus ook niet voor een mooie en goede ledstrip. Deze ledstrip heeft een plakkende achterzijde. Zo kan jij deze ledstrip bijvoorbeeld bevestigen onder een tv-meubel voor wat extra sfeer of plak je hem gewoon in je keukenkastjes voor een bijzondere look. Daarnaast kan je zelf kiezen voor de lengte bij deze ledstrip. In totaal is de ledstrip 5 meter lang, maar wanneer dit te lang is knip je hem gewoon af waar jij maar wil.

Wanneer jij deze ledstrip wil aanzetten doe je dit gemakkelijk met de afstandsbediening. Je kan hem dus ook op afstand dimmen wanneer jij een warmer licht in huis wil. Al met al is dit een prachtige decoratie voor in huis.

Kijk hier voor deze ledstrip van de Action

Lidl led strip

Shop jij liever bij de Lidl dan hebben ze ook bij de Lidl nu een prachtige en goed led strip in de winkel liggen. Deze verlichting valt onder de slimme geautomatiseerde verlichting. Ze hebben nu namelijk een prachtige lijn bij de lidl voor al jouw verlichting in huis. Je kan namelijk met een app al jouw verlichting bedienen. Andere soortgelijke systemen zijn vaak behoorlijk duur en bij de Lidl weet je dat je alles in huis kan halen voor een kleine prijs.

De Lidl led strip is individueel deelbaar. Dit betekent dat jij de strip langer en korter kan maken. Dit is natuurlijk afhankelijk van waar jij hem gaat opplakken. Wil jij hem in de keuken of plak je hem ergens op de computerkamer om voor een echter gaming sfeer te zorgen? Daarnaast is de lichtsterkte gemakkelijk in te stellen en kan jij kiezen tussen maar liefst 16 miljoen verschillende kleuren en witlichttinten. Hij is bij elkaar 2 meter lang en als je hem snel in huis wil zal de Lidl dat voor jou regelen.

Kijk hier voor deze ledstrip van de Lidl

Op dit moment wordt er geen led-verlichting verkocht bij de Aldi. Maar we hebben wel nog een paar goedkope voor jou gevonden!

Consumentenwinkel.nl led strip

Wij hebben nog een ander goedkoop model voor je gevonden. Dit is een lang snoer van maar liefst 5 meter. Je kan hem door de zelfklevende achterkant net als andere modellen overal instaleren. Daarnaast krijg je een gemakkelijk te bedienen afstandsbediening. De afstandsbediening is voorzien van allerlei verschillende kleurtjes. Zo heb je in een mum van tijd de mooiste kleuren in jouw woonkamer. Kijk je bijvoorbeeld naar een voetbalwedstrijd, maar dan de achtergrond van de muur net zo groen als het gras. Zo krijg je een echter bioscoop sfeer.

De ledstrip kan je aansluiten op een stopcontact. Op deze manier zal hij dus niet snel uitvallen en kan je hem in een klik aanzetten. Geen gehannes met verlichtingen etc. Mocht je hem in een slecht geïsoleerde ruimte ophangen hou er dan wel rekening mee dat hij niet goed meer werkt onder -20 graden en boven de 60 graden. Maar dit moet over het algemeen geen enkel probleem zijn met deze ledstrip van consumentenwinkel.nl

Kijk hier voor deze ledstrip van de consumentenwinkel.nl

Philips Hue led strip

Wil jij een hoge kwaliteit ledstrip in huis halen dan kan je het beste één van Philips halen. Deze zweren bij hun producten en zorgen altijd voor de beste kwaliteit. Helaas zijn ze wel iets duurder dan een gemiddelde ledstrip, en zitten er nog helemaal geen toebehoren bij. In vergelijking met de ledstrips hierboven is dat wel een groot minpunt. Maar natuurlijk krijg je daar wel een heleboel kwaliteit voor terug. Zo werkt deze ledstrip samen met jouw Philips Hue systeem en kan je hem doormiddel van bluetooth verbinden. Zelfs wanneer jij niet thuis bent kan jij deze verlichting aan- en uitzetten doordat hij kan verbinden met het internet.

Deze ledstrip brengt gelijk sfeer in huis en geeft maar liefst 16 miljoen verschillende kleuren en nog eens 50.000 verschillende wittinten. Dit is een aanzienlijk aantal in vergelijking met bovenstaande modellen. Ook de kwaliteit van deze verlichting is super goed.

Kijk hier voor deze ledstrip van Philips Hue

Waarvan is een ledstrip gemaakt?

Een ledstrip moet je zien als een zeer technisch product. Het is als het ware een flexibele printplaat. Hierop zijn alle verschillende ledlampjes gesoldeerd. Daarnaast wordt er vaak gebruik gemaakt van goede ledverlichting die ervoor zorgt dat ze lange tijd meegaan. In iedere strip wordt er een andere hoeveelheid aan ledverlichting gemaakt. Zo zal dit bij de ene ledstrip meer zijn als bij de ander.

Ook interessant voor u