Opbergbox action & meer voordelige opbergboxen

Misschien herken je het wel. Overal rondslingerende spullen, lego, speelgoed, kleding. Je wordt er hol en dol van dat je steeds struikelt over al die spullen. Of de bak waarin het nu gaat is enorm rommelig en doet niet veel goeds aan jouw verder opgeruimde kamer. Wanneer jij een georganiseerde en nette kamer wil maak je gebruik van afsluitbare opbergboxen. Voor al jouw spullen is er wel een opbergbox te vinden.

Vandaag vertellen wij jou wat meer over verschillende opbergboxen en laten we je zien dat je zeker niet veel geld hoeft uit te geven om toch een geschikte en goede opbergbox te kunnen aanschaffen. Zo heb je bij de Lidl, Aldi en via bijvoorbeeld Bol.com al tal van opbergboxen. Zo kan jij zorgen voor een opgeruimde kamer in een handomdraai en zit je nooit meer met allemaal losse spullen in je maag.

Action opbergbox

Bij de Action hebben ze nu geweldige opbergboxen. Je kan ze krijgen in alle soorten en maten en ze zijn zeer geschikt om eigenlijk alle spullen die jij maar kan bedenken op te ruimen. Zo kan je kiezen voor een kleine box voor bijvoorbeeld papieren en pennen. Maar wanneer jij spulletjes als speelgoedauto’s of barbies moet opruimen kan je beter kiezen voor een wat grotere box. Het handige aan deze opbergboxen is dat je ze kan opstapelen.

Deze opbergboxen zijn doorzichtig hierdoor kan jij altijd zien wat erin zit en hoe je daarvoor niet eerst de box open te maken. Het fijne is dat er sluitingen opzitten deze zorgen ervoor dat je de box bijna luchtdicht kan sluiten. Helaas zijn deze sluitingen vaak niet oersterk, dus ze kunnen wel snel kapotgaan. Maar over de prijs kan je bijna niet gaan klagen aangezien deze behoorlijk laag is.

Bekijk deze opbergbox van de Action hier.

Lidl opbergbox

Op dit moment hebben ze geen grote opbergboxen beschikbaar bij de Lidl. Maar wat ze wel hebben zijn goede en handige organisors. Deze organisor met maar liefst vijf verschillende lades is goed voor verschillende belangrijke papieren. Zo zorg jij ervoor dat je altijd alles goed op orde hebt. Je kan doormiddel van een sticker iedere la een naam geven. Zo hou jij de papieren altijd goed bij elkaar. Daarnaast zit er een handige greep op waarmee jij de lades kan openen. Onder de greep zit nog een klein gat. Zo kom jij altijd gemakkelijk bij iedere lade.

Boven op deze opbergbox zijn vier verschillende vakken gemaakt. Eén van de vakken is geschikt voor pennen en de andere voor papieren waar jij snel bij moet. De twee kleine vakken zijn geschikt voor bijvoorbeeld paperclips of gummetjes. Zo heb je altijd alle kantoorartikelen bij de hand.

Bekijk deze opbergbox van de Lidl hier.

Lego Brick opbergbox

Wil jij een superleuke opbergbox die naast een goede functie ook nog eens mooi is, dan kies je voor deze. Voor een kleine prijs heb jij een opbergbox in de vorm van een legosteen. Dit is natuurlijk supergrappig wanneer jou kinderen of misschien jijzelf veel met de lego knutselt. Zo kan jij bijvoorbeeld deze opbergoxen net als legostenen op elkaar stapelen. Dit geeft een mooi effect aan de kamer.

Naast dat de lego opbergbox enorm functioneel is, is hij ook nog eens goedkoop. De inhoud is echter niet enorm groot, maar legosteentje zijn dit ook niet. Mocht jij er geen lego in willen doen is hij natuurlijk ook geschikt voor andere spullen. Je kan deze Lego Brick opbergbox dus stapelen met allerlei andere varianten van deze opbergox. Zo heb je grotere en kleinere varianten.

Bekijk deze opbergbox van Lego Brick hier.

Euronorm opbergbox

Wil jij gewoon een gemakkelijke en grote stapelbare opbergbox, dan zijn de opbergboxen van Euronorm misschien wat voor jou. Ze zijn er in verschillende soorten en maten en ze zijn geschikt voor enorm veel spullen. Daarnaast kan je kiezen tussen allerlei kleuren. Zo heb je ze onder andere in het groen, geel en blauw. Ze zijn gemaakt van sterk en stevig kunststof zo gaan ze niet snel kapot. Doordat ze redelijk licht in gewicht zijn kan je ze gemakkelijk verplaatsen.

De opbergboxen hebben vaak meerder randjes waaraan je ze gemakkelijk van elkaar af kan halen. Dit zijn dus ideale opbergboxen voor thuis, maar ook wanneer jij een bedrijf hebt of een kantoor vol artikelen. Dit is een supermooie opbergbox.

Bekijk deze opbergbox van Euronorm hier.

Verschillende kleuren en maten

Opbergboxen zijn er dus in verschillend kleuren maten en ontwerpen. Opbergboxen zijn enorm handig voor wanneer jij veel rommel in huis hebt slingeren. Natuurlijk wil jij er ook voor zorgen dat de opbergbox misschien wel een aandeel heeft aan het uiterlijk van jouw woonkamer. Zorg er dan voor dat je kiest voor een opbergbox die past bij jouw woning. Zo kan je kiezen voor metalen of misschien wel rieten opbergboxen. Het grote verschil tussen opbergboxen is gewoon hoe ze eruitzien. Vaak hebben ze uiteindelijk allemaal dezelfde functie en dat is: het opbergen van spullen.

Verschillende opbergboxen

Opbergboxen heb je voor verschillende materialen. Zo heb je opbergboxen voor kleding. Vaak zijn deze staand en kan je hier bijvoorbeeld kledinghangers in ophangen. Daarnaast heb je ze ook die voorzien zijn van een slot. Wanneer jij bepaalde materialen veilig wil bewaren dan kies je natuurlijk voor een opbergbox met een slot erop. Zo is er voor iedereen wel een opbergbox te vinden die past bij jouw woning en voor jouw bestemming. Voor wat voor opbergbox ga jij?

Ook interessant voor u