Waarom Crypto.com een eigen coin is gestart

Noem het slimme marketing, maar crypto.com heeft nu zijn eigen coin gestart. Wij zijn opzoek gegaan naar de echte redenen van de start van deze coin. Hierbij kwamen we tot de ontdekking dat er veel voordelen zitten aan het hebben van deze coin. Zo biedt CRO innovatieve betalingsmogelijkheden. Door deze coin kan je op allerlei verschillende manieren betalen en dus ook handelen. We gaan er nog even wat dieper op in.

Wanneer is CRO gestart?

In 2016 werd het bedrijf CRYPTO.com opgestart. Dit werd gedaan door Kris Mrszalek. Het bedrijf startte kort hierna ook een eigen Visa Card. Vanaf dit moment is er een keerpunt gekomen en is dit bedrijf flink gegroeid. Zo startte ze dus ook hierna als Crypto.com coin (CRO), zo wordt die ook wel genoemd. Ze maken furore als één van de eerste die hart bezig is als online trader met een business idee in de gewone wereld. Inmiddels zijn ze bijvoorbeeld hoofdsponsor van voetbalclubs en zie je overal hun logo voorbijkomen. Dat in een paar jaar tijd.

Wat kan je met de coin?

Binnen Crypto.com kan je traden in verschillende munten. Zo kan je Bitcoin kopen, maar ook Altcoin of allerlei andere munten. Ze zijn één van de grootste aanbieders wanneer het gaat om munten. Je kan op ditzelfde platform ook een token van Crypto.com aanschaffen. Hiermee kan je korting krijgen op transacties en je kan nog extra korting krijgen wanneer je ook nog een Visa Card hebt van Crypto.com.

Meer over de CRO token

Inmiddels kan je er bijna niet meer onderuit. Dit is ook omdat de token flink in waarde is gestegen sinds de oprichting. De coin blijft van jouw en dat is het mooie in vergelijking met een cryptomunt. Je kan er gemakkelijk mee betalen online. De voordelen van Crypto.com zijn dan ook dat je enorme rentes kan krijgen wanneer je gaat staken. Ook kan je kortingen krijgen wanneer je meer gebruikt van Crypto.com. Denk hierbij aan de CRO of een Visa Card.

Wat doet de koes van de CRO?

Ook wanneer je een token aanschaft wil je natuurlijk zeker zijn van een bepaald rendement. De afgelopen tijd is het rendement flink omhooggegaan. Op dit moment plaats de munt zich in de top 30 wanneer het gaat om best presterende munten. Wij zien door de samenwerkingen wereldwijd de kans groot dat dit platform uiteindelijk de nummer één trader ter wereld zal worden. Dit kan heel gunstig zijn voor de koers. Maar helaas kunnen we nog steeds niet zeggen of dit de koers echt ten goede komt. Dat moet de tijd zelf uitwijzen.

Verschil in transactie kosten

Helaas zitten er nog steeds grote verschillen in de transactiekosten per broker. Wanneer jij bijvoorbeeld wil gaan day-traden dan is het goed om te weten wat de transactiekosten zijn. Bij Crypto.com kan deze een stuk hoger liggen dan bij anderen. Maar daarentegen hebben ze ook enorm veel munten beschikbaar. Kan je door al die brokers het cryptobos niet meer zien? Bekijk dan eens deze video.

Ook interessant voor u